Prljavo kazalište prije Prljavog kazališta objavilo singl

Što se publike tiče, "the more the merrier" iliti - što više, to bolje

Prije nekog vremena su pjevač benda Prljavo kazalište, Davorin Bogović i bubnjar i vlasnik službenog pečata ove grupe Tihomir Fileš osnovali novo Prljavo kazalište. Odmah potom najavljen je i teaser za njihov novi singl “Underground”.

 

 

Nakon uspjeha prvog singla „Stare navike“ i spota u kojemu glavnu ulogu nose Goran Bogdan i Iva Mihalić, Prljavci nastavljaju oduševljavati svoju vjernu publiku te su odlučili izbaciti još jednu novu pjesmu.

„Makni se“, naziv je za novi singl koji izlazi na digitalnim platformama 15. kolovoza i kojeg možete premijerno čuti u izdanju IDM Music i Houra Grupe.

 

Prljavo kazalište, foto: Headliner

 

Tekst pjesme potpisuju Jasenko Houra i Ines Prajo, produkciju pjesme Fedor Boić i aranžman Fedor Boić i Damir Lipošek. Bend radi na novom albumu pod radnim naslovom „Babylon Berlin“ na kojem bi trebalo biti 12 pjesama.

Što se publike tiče, "the more the merrier" iliti - što više, to bolje pa se mi, u tom smislu, radujemo svim novim, dobrim pjesmama koje će nadalje izlaziti iz radionica ove talentirane skupine, sada podijeljene na dva dijela.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika