Mihael Kvorka Vjeruje u laž na novom singlu

Multitalentirani glazbenik, u kolaboraciji s Alanom Dovićem i drugim suradnicima napravio je odličnu pjesmu

 

Zagrebački, multitalentirani glazbenik, Mihael Kvorka sprema se napraviti značajan utjecaj sa svojim drugim singlom, ‘Vjerujem u laž’. Uspoređujući ga s legendarnim Lennyjem Kravitzom, Mihael spaja svoje glazbeno umijeće sa zadivljujućim obratom u stvaranju pratećeg glazbenog videa. Inspiriran kultnim Lennyjem Kravitzom, Mihael ne samo da dijeli zapanjujuće vizualne sličnosti, već također prikazuje svoj multiinstrumentalni talent na način koji odražava Kravitzov pristup glazbi s jednim čovjekom.

"Vjerujem u laž" služi kao dokaz Mihaelove svestranosti koji svira klavijature i harmonizira prateće vokale, podsjećajući na Kravitzov prepoznatljivi stil.

Ono po čemu se "Vjerujem u laž" ističe je zarazan ritam i iznimna brass sekcija, u kojoj je Alan Dović na gitari, koji ne samo da blista kao glazbenik, već preuzima i uloge producenta, aranžera, skladatelja i tekstopisca, pletući zadivljujuću melodiju. Dubinu skladbi daju Martin Petračić na bas gitari i renomirani hrvatski bubnjar Damir Šomen koji je pozornicu dijelio s najsjajnijim zvijezdama hrvatske glazbene industrije.

Međutim, ono što uistinu izdvaja "Vjerujem u laž" je revolucionarni proces video editiranja. Glazbeni video je stručno izrađen korištenjem vrhunske tehnologije umjetne inteligencije (AI), pomičući granice kreativnosti i vizualnog pripovijedanja na način koji se rijetko viđa na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Mihael dijeli svoju viziju pjesme, govoreći: "S pjesmom 'Vjerujem u laž', želio sam zaroniti u zamršenost ljubavnih odnosa, istražujući dinamiku između intimnosti i emocionalne odvojenosti. Ona prikazuje zagonetnu prisutnost jedne osobe u životu druge, s univerzalne teme ljubavi i čežnje."

 

Mihael Kvorka, foto: YT printscreen

 

Osim toga, glazbeni spot za pjesmu "Vjerujem u laž" snimljen je u Studiju KUT, foto, video i dizajn studiju u Zagrebu, kojim vješto upravlja kreativni dvojac, Sanja Babeli i Igor Cecelja. Sanja Babeli, ne samo što briljira u fotografiji i slikanju ali također i iskustvom u modi i kostimografiji, odigrala je ključnu ulogu u oživljavanju vizualnog koncepta pjesme. Njena umjetnička strast, potaknuta slikanjem i kreativnošću, dodaje jedinstvenu pozadinu poruci pjesme.

Za to vrijeme Igor Cecelja se svojim oštrim okom iza objektiva kamere pobrinuo da rasvjeta u studiju bude baš savršena. Igorova pomna pažnja posvećena detaljima proširila se i na video montažu, gdje je njegova glazbena stručnost zablistala. Kao kolega glazbenik, pomno je sinkronizirao svaki kadar u ritmu, savršeno nadopunjavajući energični ritam pjesme.

Pjesma "Vjerujem u laž" označava Mihaelov uspon na hrvatskoj glazbenoj sceni, pokazujući ne samo njegov neporeciv talent i jedinstveni stil, već i njegovu sposobnost stvaranja pjesama i vizualnih sadržaja koji duboko odjekuju kod publike. Izvor: Dallas Records Official Page)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika