Little Big x bbno$ - IT HAPPENS

Punk's not dead iliti zabavi nikad kraja

 

Ruski punk rave band Little Big i kanadski rapper bbno$ objavili su spot za zajedničku pjesmu It Happens o tužnoj priči jednog pantomimičara.
Little Big su prvi put za godinu dana objavili novi video.

Grupa Little Big, inače izuzetno popularna u Rusiji svojevremeno, 2022. godine je otkazala turneju po Rusiji i preselila se u Los Angeles, gde su nastavili svoju muzičku karijeru, ali sa numerama na engleskom jeziku. Od stare postave u timu su ostali samo frontmen i osnivač grupe Ilya Prusikin, kao i vokal Sofya Tayurskaya. Posljednji video grupe objavljen je u junu 2022. Nakon ovoga je nastupilo zatišje u radu Little Biga. Sam Prusikin se čak u intervjuu za list Deutsche Welle požalio na nedostatak novca. “Ostavili smo sve. Počeli smo život od nule. Odnosno, više nismo bogati kao što smo bili”, priznao je Ilja.

 

Little Big x bbno$, foto: kolaž iMdb i sites.psu.edu

 

Sada fanovi benda mogu da se raduju: 4. oktobra 2023. na internetu je objavljen novi spot za pesmu It Happens, koju je bend snimio zajedno sa kanadskim reperom jermenskog porekla bbno$ (skraćenica od baby no money). bbno$ je najveću slavu stekao zahvaljujući singlu Lalala, koji je objavljen 2019. godine i sakupio više od 800 miliona streamova na Spotify  servisu.

Spot je snimljen u duhu Little Big. Režirali su ga Alina Pyazok i sam Ilja Prusikin, koji je igrao glavnu ulogu. Video govori tužnu priču o pantomimičaru kojeg je prevarila djevojka (Sofya Tayurskaya). Video je snimljen u noćnom klubu Magic Castle LA u Los Angelesu, Kalifornija, zabavan je i duhovit.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika