Little Big & Little Sis Nora

Little Big, udruženi s švedskim Little Sis Nora prave avandardnu glazbu koju ćete naći na MUZZIK radio i TV kanalima TIK TAK i MUZZIK

 

Grupa koja razbija internet, Little Big izdaju novi singl 'Hardstyle Fish'
Little Big kreće na dugo očekivanu američku turneju, donoseći svoju naelektriziranu punk-pop-rave energiju obožavateljima diljem Sjeverne Amerike.

Globalni fenomeni Little Big, sada sa sjedištem u Los Angelesu, udružili su se sa švedskom Little Sis Norom koja je prva na top ljestvici za njihov novi singl "Hardstyle Fish". Producirana od strane AronChupa, nova pjesma ima njihov prepoznatljiv zvuk koji prkosi žanru, oštru satiru i vizualne efekte koji pomiču granice. Little Big nastavlja redefinirati punk-rave krajolik, osvajajući publiku diljem svijeta.

Meteorski uspon Little Biga započeo je 2013. godine i od tada neprestano stječu međunarodno priznanje svojim viralnim glazbenim videima i jedinstvenim pristupom pripovijedanju. Njihove suradnje s umjetnicima kao što su Dillion Francis, bbno$, Oliver Tree, Tommy Cash i Sacha Baron Cohen učvrstile su njihov status žanrovskih pionira.

"Hardstyle Fish" slijedi korake njihovih prijašnjih hitova koji su bili na vrhovima ljestvica, sa "Skibidi" koji je prikupio preko 700 milijuna pregleda na YouTubeu i "UNO" koji ruši rekorde kao najgledaniji video u povijesti YouTube kanala Eurosonga, ima više od 260 milijuna pregleda.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika