Konačno: PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS s novom pjesmom!

Nakon 10 godina najavljuju novi album!

 

PipsChips&Videoclips iliti prosto Pipsi, objavili su novi singl „Većinom“, kao i pripadajući videospot, kojim najavljuju novi studijski album kao i peterostruku rezidenciju u zagrebačkom klubu Sax.

„’Većinom’ doživljavam kao pospremanje i brzinsku rekapitulaciju gdje smo i što smo. Možda je tako najbolje startati s ‘Vesnom’ – na čisto, bez repova. I Gonzo je slično napravio s videom koji je reminiscencija na čitav niz spotova koje smo zajedno radili praktički od prvog dana benda”, izjavio je povodom novog spota Dubravko Ivaniš Ripper koji potpisuje glazbu i tekst, a gdje je otkrio i autora videospota koji potpisuje i sve najbitnije videospotove benda, a to je Radislav Jovanov Gonzo.

“Većinom” je, kao i prethodni singl “Pariz”, najavio novi studijski album Pipsa imena “Vesna” koji stiže 17. listopada. To je prvo dugačko izdanje benda nakon deset godina i albuma “Walt”.

Pipsi su prošle godine u rujnu ostvarili i svoj najveći koncert u dosadašnjoj karijeri kad su napunili zagrebačku Šalatu pri “kišnom spektaklu“. Prvi koncerti na kojima će se nove pjesme moći čuti uživo nakon objave planirani su od 7. do 11. studenog u zagrebačkom klubu Sax kad bend ima petodnevnu rezidenturu, koja je već rasprodana. (Izvor Muzika HR)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika