Jinx imaju novi spot

 Tako-tako,  pesma iz filma „Punim plućima“ R. J. Gonza

Tako-tako, pesma zagrebačke grupe Jinx s njihovog albuma „Na zapadu“ objavljenog za kuću Dallas Records. 2007., naslovna je pesma dugometražnog igranog prvenca režisera Radislava Jovanova Gonza „Punim plućima“. Inserti filma su pretočeni u prateći video spot a glavnu ulogu u njemu odigrala je Jadranka Ivaniš Yaya.

 

Jinx, Jadranka Ivaniš Yaya, Foto: YT printscreen

O svom debitanstkom dugometražnom filmu Radislav Jovanov Gonzo kaže: „Ovaj film govori o ljubavi, ali i nemogućnosti komunikacije među ljudima koji nisu u stanju izbaciti suze kad im umre netko vrlo blizak. Za to im treba vremena jer su stisnuti u vlastitim ljušturama. Naočigled je to generacija ljudi istrošenih emocija, izgubljenih u pokušaju ostvarivanja vlastitih potencijala za koje im okolnosti nikad nisu bile naklonjene. Film istovremeno i slavi smrt kao nešto pozitivno jer je smrt u filmu zapravo produžetak njihova iskonskog prijateljstva, ali kolektivnog društvenog iscjeljenja.“

Film „Punim plućima“ u kino distribuciju diljem Hrvatske kreće 9. marta 2023. godine a mi vam ovde predstavljamo spot grupe Jinx objavljen za kuću Dallas Records. (Izvor: Ravno do dna)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika