Blank i Lena u pjesmi lijepog naziva Ljubav ima zvuk našli su svoje mjesto na Muzzik FM kanalu TIK TAK

Jedan od tvoraca serijala Crna soba i zanimljiva mlada kantautorka su odlično kliknuli

 

Nikola Todorovic poznatiji kao Blank dolazi iz Leskovca, ovo je 4 pjesma sa njegovog EP koji se zove 21.

Ovo je prvi duet na EP-u gde gostuje Lena Stamenkovic i to u pjesmi Ljubav ima zvuk. Ova pjesma je interesantna i po tome što je miks dve različite priče, dva žanra koji su uklopljeni zajedno na veoma zanimljiv način.

Kroz ovaj EP Blank obradjuje dvije teme sa kojima se bori kroz život: bijes kroz agresivnije pjesme i prazninu kroz one laganije, dok je Lena ovdje podelila deo poezije koji je pisala kada je imala 15 godina, ali se tako potpuno  uklopila u priču kao da je baš za tu prigodu pisala tekst.

Glazbeni video za ovu pjesmu radili su njihov prijatelji i suradnici Vasilije Vasić  i Mina Jeremić, pa tako i u samom videu možemo videti dualitet koji prožima cijelu ovu stvar.

U ovom uradku instrumental i mix&master potpisuje mister hober, još jedan zanimljivi autor čiju ćete priču i ono što radi moći da čujete i vidite u sve popularnijem YT serijalu pod nazivnom Crna Soba o kome smo već pisali, pa da se podsjetimo:

 

 

"Crna soba je imaginarni prostor koji je materijalizovan.

Crna Soba je glazbena YouTube platforma koja prikazuje izuzetne i izrazite talente iz celog regiona. Ona se fokusira na najzanimljivije nove izvođače i originalne zvuke koji „štrče“ na prilično uniformnoj domaćoj sceni. Sve emisije Crne Sobe nastoje da pruže kratak ali drugačiji uvid u rad i ličnosti odabranih umjetnika, osvetljavaju ih i daju im priliku da predstave svoju muziku bez ometanja.

 

mister hober u emisiji serijala Crna soba, foto: V. Vasić

 

Hibridna emisija koja, osim izvedbi, ima i segment predstavljanja glazbenika, stavlja sav akcenat na artiste i bolje upoznavanje sa njima kroz 3 numere, kao i kroz razgovor. U suštini, ovo je platofrma za sve umjetnike, trenutno samo glazbene, na jednom mjestu, gde se sabiraju i njihova neobjavljena djela, kao što je to bio slučaj sa Jegdićem, pjesma 1,2,3 zatim Rouzijem i pjesmom Samo igraj, Keni nije mrtav i pjesma Gazela, X i pjesma Ožiljci, dram i pjesma Vazduh još miriše na ludilo...

Nedavno su krenuli i live sessioni, live je nastupala Lena kao i dram, a stiže još izvodjača koji imaju hrabrost da učestvuju live u emisiji. Do sada su objavljena 62 videa u ovom serijalu pa vam od srca predlažemo da pogledate i poslušate o čemu se radi.

Crna Soba tim čine:

Autori: Nikola Todorović Blank i Vasilije Vasić

Producent: Vasilije Vasić,

Koordinator produkcije: Mina Jeremić

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika