Tako dobra pesma i prateći, svedeni, izuzetni spot! Blank!

BLANK, koautor CRNE SOBE predstavlja:

 

Prošle godine, u leto 2022., grupa Ljudi iz provincije (kako su sami sebe nazvali), ispred produkcijske kuće Randevu records, objavljivanjem numere Blank – U magli, nagovestila je dolazak novog zvuka i ekperimentalnih muzičkih pravaca na ovo područje.

Blank, deo ove umetničke, multimedijalne ekipe je tekstopisac i autor muzike, kao i mnogih tekstova za druge izvodjače. Muzikom se bavi od 2020. godine, i numera Magla je bila njegova četvrta stvar koju je publika mogla da čuje. 

Ovih dana je objavljena još jedna pesma i spot ovog mladog autora čija je nesvakidašnja, potpuno atipična muzika nešto na šta se mora obratiti pažnja, jedna od onih numera koje ti se zadrže u glavi i naprave soundtrack za taj trenutak pa pamtiš kad si to čuo, nepogrešivo. Radi se o numeri "pestumska ruža" gde su se potpisali: tekst: blank, muzika:blank, beat:@kaidannn, mix & master: sava tomić, video:vasilije vasić, i recording:@Randevu_Records.

Blank, zajedno s drugarom Vasilijem Vasićem, autorom ovog, kao i spota U Magli, stoji iza veoma zanimljivog audiovizuelnog projekta -  serijala "emisija" pod nazivom CRNA SOBA, čije epizode možete naći OVDE.

Ovu stvar i spot ćete pamtiti, nema sumnje!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika