Eto vijesti: Who See ima novi album!

Who See su na konkursu za Muzzik Video Awards 2K21 sa spotom za pjesmu Krivolov bili finalisiti u dvije kategorije: Najbolji animirani video i Najbolji video s porukom

 

Najnovije izdanje popularnih crnogorskih hip-hop izvođača Who See, pod etiketom Klapa Muzik, je konačno stiglo pod nazivom "Kako jeste i kako je moglo". Ovo dugo iščekivano izdanje ugledalo je svjetlost dana na zvaničnom YouTube kanalu benda, a takođe je dostupno i na raznim popularnim muzičkim platformama.

Dejan Dedović, poznat kao Dedduh, i Mario Đorđević, poznat kao Noyz, su pripremili obilje zanimljivog materijala za svoju publiku, ovaj projekat se izdvaja i po upečatljivim kolaboracijama. Na novom albumu se pojavljuju neka od najvećih imena sa regionalne muzičke scene: Senidah, Random, Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Niggor, Bejbi Motorola i Kejt, između ostalih, dok produkciju pored popularnog dvojca potpisuje i Đango HiFi kolektiv.

Nakon niza singlova u prethodnih nekoliko godina, ovo je prvi album koji su Who See objavili nakon "Pamidora" iz 2017. godine. Album "Kako jeste i kako je moglo" predstavlja novi muzički poduhvat ovog dua, koji će sigurno zadovoljiti očekivanja i oduševiti ljubitelje njihove muzike.

Najnoviji album Who See, ne samo da kombinuje aktuelne stilove i old school rap, već takođe donosi autentičnost, specifičan humor i dubok osvrt na društvene momente kroz rime. Ovaj album odiše originalnošću i iskrenošću, što ga čini posebno privlačnim.

Dedduh i Noyz su poznati po svom specifičnom smislu za humor, koji je prepoznatljiv u njihovim stihovima. Njihove rime često sadrže duhovite i inteligentne igre rečima, čime stvaraju osvežavajuću dozu humora koja će sigurno nasmijati slušaoce. Istovremeno, njihove pjesme sadrže dublje poruke i kritike koje se tiču društvenih tema i aktuelnih dešavanja. Kroz svoje rime, Who See donosi osvežavajući osvrt na svet oko nas, izražavajući svoje stavove i pružajući publici muzičko iskustvo koje je istovremeno zabavno i angažovano.

Uživajte u novim ritmovima i uzbudljivim kolaboracijama koje donosi ovaj album!

https://www.facebook.com/WhoSeeOfficial/
https://www.instagram.com/whoseeofficial/
https://www.youtube.com/user/WhoSeeKlapa/videos

Slušamo jednu izuzetno uspjelo kolaboraciju, onu s čuvenim reperom Alejuandrom Buendijom aka Sašom Antićem iz hrvatske grupe TBF.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika