Edo Maajka - Hajmo se nać feat. Alejuandro Buendija, Magellano, Filip Tkalčić

„Javite se dragim vam ljudima, iskoristite ozračje ovog doba godine, a možete i tek tako, jer je dobar osjećaj. Dovoljno je reći samo: Hajmo se nać!", kaže Edo Maajka.

Edo Maajka je ovih dana objavio novi singl i spot pod nazivom „Hajmo se nać", u kome on, Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić, u saradnji s producentom Koolade repuju o smislu života, razdvojenosti i otuđenju.

Novi singl jedna je od saradnji sa novog albuma „Moćno“, gde ova četvorka, između ostalog, govori o tome koliko su željni druženja, onih pravih, iskrenih i s ljudima s kojima im je lepo.

 

Edo i prijatelji, Foto: YT printscreen

 

Edo uvek bira besprekorno svoje kolege s kojima će zajedno izvesti neku pesmu pa se to dogodilo i ovog puta, o čemu ovaj omiljeni reper kaže:

„Pjesmu 'Hajmo se nać' sam napisao prošlog proljeća željan druženja i prijatelja, sit karantena. Ima onu prijateljsku toplinu i jedna mi je od dražih u karijeri. Sale i Magellano su mi bili u glavi kao gosti kad sam uradio vers, njihovi dijelovi su genijalni baš kao i Kooladeov beat. Nisam bio zadovoljan svojim izvođenjem refrena pa smo se čuli s Filipom koji ga je odlično otpjevao", izjavio je Edo Maajka.

Kao i na spotu „Letimo iznad“ i ovde svoj potpis na vizual stavlja TDKM ekipa.

"Spot je snimio Tibor na promociji albuma „Moćno“ u Tvornici, a za drugi dio smo iskoristili odličnu priliku što smo svi bili zajedno par dana u Zagrebu. Puno dragih ljudi se okupilo oko ove pjesme. Javite se dragim vam ljudima, iskoristite ozračje ovog doba godine, a možete i tek tako, jer je dobar osjećaj. Dovoljno je reći samo: Hajmo se nać!", kaže Edo Maajka.

Kakva super stvar o ljubavi i prijateljstvu!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika