kids from the sky imaju novu pjesmu i spot: Znamo malo

Prošlogodišnji pobjednici konkursa Muzzik Video Awards 2K21 u kategoriji Najbolji video novog izvođača, ove godine su također jedni od finalista na MVA 22.23!

 

Ovaj alternative-pop band čine Teo Golub i Robin Petić, mladi Križevčani koji, sa potpunom prepoznatljivošću idu naprijed u svom stvaralaštvu.

Kids frm the sky su se ranije publici predstavili sa pjesmama, ‘Film’, ‘Onaj osjećaj’, kao i sa pjesmama Japan, Prolazna stvar...

"Dinko Šimac snimio je video za pjesmu s kojim smo ponovno imali jednu morsku avanturu i iskreno, uživali smo svaku sekundu snimanja tog videa. Pjesma Znamo malo je dostupna na svim streaming serivisima." rekli su kidsi.

"Naziv banda „Kids from the sky“  je nastao tokom pisanja teksta za jednu pjesmu u kojoj je Teo htio opisati kako se konstantno osjeća da ne pripada u okolinu u kojoj se nalazi. Svi naši tekstovi i tematika kreću se oko te teme pa smo odlučili da to postane i službeno ime benda." objasnili su pobliže ime benda.

Inače, kidsi su bili prošlogodišnji pobjednici konkursa Muzzik Video Awards 2K21 u kategoriji Najbolji video novog izvođača, a ove godine su također jedni od finalista na MVA 22.23!

Slušajte ih i uljuljkajte se u dobar osjećaj i sa ovom pjesmom.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika