Kids from the sky zovu da glasate baš za njih

Kids from the sky su sa spotom za pjesmu Onaj osjecaj  nominirani na konkursu za Muzzik Video Awards 22.23 u kategoriji Najbolji pop video

 

Pobednici kategorije NAJBOLJI VIDEO NOVOG IZVOĐAČA prošlogodišnjeg konkursa MVA 2K21, odlični „kidsi“ ove godine su ponovo nominovani i to u kategoriji za Najbolji pop video.

Prilikom objavljivanja spota za stvar Onaj osjećaj, kidsi su nam rekli:

„Onaj Osjećaj je pjesma koja predstavlja osjećaj koji se budi u svima nama kad u kasne sate lutamo ulicama i mjestima na kojima nikad nismo bili.

 

"Nekad je dovoljno biti u novoj okolini i okruženju da u tebi pobudi taj neopisivi osjećaj zadovoljstva i slobode, a pjesma je upravo inspirirana tim osjećajem" – rekao nam je tada Teo.

"Zajedno s Dinkom Šimcem, osmislili smo spot koji je konstantno u pokretu i doslovno 'vozi'. Činilo se da sviranje i pjevanje na otvorenom kamionu, koji je u vožnji, crta pravu vizualnu sliku o kojoj se i pjeva u pjesmi“.

Video – Dinko Šimac

Glazba/tekst/miks – Teo Golub

Master – Dragutin Smokrović Smokva

Pesma je snimljena za kuću Aquarius Records.

Sada, prilikom nominacija za Muzzik Video Awards, MVA 22.23., dragi kidsi su nam poslali svoj poziv za glasanje tako da ćete morati da ih poslušate!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika