Voodoo Popeye i Štroodloo Clopeye kažu da glasaš!

Zabavni i duhoviti video bio je povod da se Voodo Poopeye i Štroodloo Clopeye nađu među finalistima konkursa za Muzzik Video Awards MVA 22.23. i to u, gde bi drugo nego kategoriji za Najbolji animirani video

 

Negde početkom godine, održana je on-line premijera  pjesme i spota VUDU POPAJA pod nazivom BATTLE DUET. Ovoga puta bila je reč o duetu, i to u stilu old-school hip-hop ''betl'' duela, sa ''izazivačem'' zanimljivog umetničkog imena - ŠTRUDLU KLOPAJ.

Pomenuti singl, osmi u nizu, bio je uvertira za novi Popajev album koji je u pripremi. Tekst su napisali Radenko Stojanović (Vudu Popaj) i Marko Kovač (Štrudlu Klopaj), dok je drugopomenuti autor i aranžmana, muzike i muzičkog spota u kojem je prisutna kombinacija kompjuterske i stop-trik animacije sa figuricama od plastelina. 

 

 

Ovaj zabavni i duhoviti video bio je povod da se Voodo Poopeye i Štroodloo Clopeye nađu među finalistima konkursa za Muzzik Video Awards MVA 22.23. i to u, gde bi drugo nego u kategoriji za Najbolji animirani video, koji je. rekosmo, delo Marka Kovača.

Njih dvojica su nam, tom prilikom, snimili i simpatičan poziv za glasanje baš i isključivo za njih i to ovde, pa ćete vi tako i uraditi, naravno!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika