Voodoo Popeye nas uvodi u svoj osmi studijski album Stereoporoza s singlom Tarzan

Na našim Muzzik FM kanalima Muzzik i Moba često možete čuti ovog jedinstvenog repera

 

Osmi studijski album umjetnika i repera Voodoo Popaja iz Zemuna pod nazivom "Stereoporoza" u prodaji je u CD formatu i na digitalnim platformama pod etiketom izdavačke kuće Fidbox.

Album je producirao MK Art studio u koautorstvu s Markom Kovačem.

Na novom albumu nalazi se čak 15 pjesama, od kojih su tri već najavljeni singlovi za album (Kidnapper II, Mozga zapoljanje, Dobra namera).

Prije nekoliko dana izašao je četvrti singl i video spot za radio edit verziju pjesme 'Tarzan' za koju je glazbu skladao Armand Mesaroš, a tekst napisao Voodoo Popaj.

Pjesma govori o štetnosti dopinga i drugih nedopuštenih sredstava u sportu i životu općenito, na duhovit način svojstven Voodoo Popaju.

Voodoo Popaj prisutan je na ovdašnjoj sceni gotovo trideset godina, jedna je od najvećih rap zvijezda u regiji i autor legendarnih hitova - Karantin, Otmičar, Katrin, Nije ti fazon, Kalumbur...

Popularni reper najavljuje brojne koncertne promocije albuma. Nedavno je imao sjajan nastup na Fidbox Spring Festu u Domu omladine Beograda, a njegov koncert zakazan je za 24. svibnja u Kulturnom centru u Novom Sadu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika