Ice On Fire kažu: glasaj, i to dva puta!

Pjesma i spot za nju pod imenom Pleši je na konkursu za Muzzik Video Award 22.23. nominovana u dve kategorije: za Najbolji rock video kao i za Najbolju montažu, postprodukciju i FX

 

Bend Ice on Fire dolazi nam iz Novog Mesta, Slovenija. Četiri člana grupe izdali su do sada tri albuma: Dobro V Slabem 2018, živi album Dobro V Živo (live in ŠVIC) 2019 i Pleši 2022. godine a grupu čine:

Amadej Papež: vokal, Janez Janežič: gitara, Nejc Godec: bass gitara i Alex Zorko: bubanj.

Oni su za sebe rekli: „Predstavljamo se pričajući vlastite priče u fuziji hard rock ritmova i melodijskih linija. Zbog toga što su naše priče i muzika namijenjene širenju, otvoreni smo za i neku vrstu saradnje, koja bi koristila svima i samoj muzici.“

 

 

Sa istoimenog albuma, pjesma i spot za nju pod imenom Pleši je na konkursu za Muzzik Video Award 22.23. nominovana u dve kategorije: za Najbolji rock video kao i za Najbolju montažu, postprodukciju i FX. Video produkciju potpisuje, ispred ozbiljne ekipe saradnika (što se i vidi po odličnom spotu) Matic Gabriel.

Članovi grupe su se lepo obukli, doterali i tako sređeni poslali svima vama poziv da glasate za njih i to ovde i ovde tako da, šta drugo, glasajte baš za njih!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika