The Rolling Stones – Mess It Up

Druge nam vijesti danas ne trebaju...

 

Ove nedelje The Rolling Stones su definitivno dali svojim obožavateljima povoda za slavlje: neponovljivi Keith Richards u ponedeljak je proslavio svoj jubilarni osamdeseti rođendan, a kao poklon fanovima stiže muzički spot za singl „Mess It Up“!

Jedna od omiljenih numera sa nedavno objavljenog albuma „Hackney Diamonds”, posebna je po tome što je njenoj stvaralačkoj čaroliji doprineo sjajni Charlie Watts – pokojni član benda i bubnjarska legenda čiji je doprinos muzici slavnog sastava nemjerljiv.

Režiju filmičnog spota potpisuje dobitnik Grammy nagrade Calmatic, dok glavnu ulogu tumači popularni britanski glumac Nicholas Hoult.

Hit singlom „Angry” The Rolling Stones obeležili su svoj veliki povratak na muzičku scenu, dok je numera "Sweet Sounds of Heaven”, na kojoj su im se pridružili Lady Gaga i Stevie Wonder, donela zvuke raja na radijske stanice širom sveta.

Studijski album „Hackney Diamonds” uvelike je krunisan od strane muzičkih kritičara kao najbolji rock album u proteklih nekoliko decenija, a nezaustavljivi Mick, Keith i Ronnie zvanično su objavili i prve datume severnoameričke koncertne turneje koja počinje 28. aprila naredne godine.

Izdanje „Hackney Diamonds” na vinilu se u Srbiji može kupiti putem Ammonite Store internet prodavnice, koju možete posetiti OVDE.

Novi album čuvenog benda stiže nakon 18 godina duge muzičke pauze, nastale nakon objavljivanja izdanja „A Bigger Bang“ 2005. godine. The Rolling Stones nastavili su da kontinuirano obaraju rekorde na blagajnama serijom rasprodatih svetskih turneja, među kojima je i jubilarna „Sixty” turneja kojom su prošle godine obeležili šezdesetogodišnjicu postojanja benda i okupili gotovo četvrtinu miliona najvernijih fanova širom Evrope. Na policu sa nagradama dodali su Grammy za izdanje iz 2016. godine pod nazivom „Blue & Lonesome”, koje sadrži obrade čuvenih bluz numera koje su im kroz godine pomogle da oblikuju svoj autentičan zvuk.

 

Foto: Cover Art, UniversalMusic.rs

 

Nakon dugogodišnje karijere i nenadmašnog muzičkog kataloga za sobom, na kom se nalazi više od 250 miliona rasprodatih albuma širom sveta, The Rolling Stones i dalje poseduju neverovatnu moć da oduševe publiku kao i kada su se pre 60 godina pojavili na muzičkoj sceni.

The Rolling Stones - Angry 03:46 

 2. The Rolling Stones, Elton John - Get Close 04:10 

 3. The Rolling Stones - Depending On You 04:03 

 4. The Rolling Stones, Paul McCartney - Bite My Head Off 03:31 

 5. The Rolling Stones - Whole Wide World 03:58 

 6. The Rolling Stones - Dreamy Skies 04:38 

 7. The Rolling Stones - Mess It Up 04:03 

 8. The Rolling Stones, Elton John - Live By The Sword 03:59 

 9. The Rolling Stones - Driving Me Too Hard 03:16 

 10. The Rolling Stones - Tell Me Straight 02:56 

 11. The Rolling Stones, Lady Gaga, Stevie Wonder - Sweet Sounds of Heaven 07:22 

 12. The Rolling Stones - Rolling Stone Blues 02:41 

Ovo je ukupno 48:23 čistog uživanja a danas slušate i gledate dio od 3 minute i 45 sekundi te radosti.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika