Sve najbolje naći ćete na Muzzik FM kanalima ZZ TV, MOBA i MUZZIK

Skotni Vrag ft. Mile Kekin - Schmirkling

 

Nepuna dva tjedna prije koncerta koji će se održati 28. ožujka u Vintage Industrialu, Skotni Vrag predstavlja novi singl „Schmirkling“, na kojem gostuje Mile Kekin, a singl prati i kreativni videospot.

Novi singl „Schmirkling“ u maniri svojevrsne psihodelične poskočice o porivima s kojima se čovjek svakodnevno bori ocrtava prve konture novog albuma čija će glavna karakteristika biti spajanje naizgled nespojivog i poigravanje brojnim žanrovima.

Tekst i glazbu potpisuje Jakov Koščak, dok je aranžman djelo cijelog benda, Produkciju zajednički potpisuju Jakov Koščak i Ivan Manjkas, a za master i TLLOA je zaslužan Niko Potočnjak. Glumci u videospotu su Romano D. Franto i Mile Kekin. Režiju, kameru i montažu potpisuje Dinko Čvorić – Doringo, a rasvjetu je odradio Igor Bogdanović - Shortest Path Production. Scenarij su osmislili Mario Petrinjak i Jakov Koščak, menadžer lokacije je Josip Šustić, a PR kameru potpisuje Nikola Milosavljević.

 

Skotni vrag i Mile Kekin, foto: YT printscreen

 

Singl „Schmirkling“ je dostupan na YouTube kanalu izvođača te na svim streaming servisima.

Svojim osebujnim izričajem, nekonvencionalnim vizualnim identitetom (šarena bića u ogrtačima crvene, zelene, crne i plave boje) i pristupom stvaranju Skotni Vrag se lako nameće kao jedno od zanimljivijih imena domaće alternativne scene.

Bend je 2022. godine objavio zapaženi album prvijenac „Skotni Vrag“, trenutno se priprema za prvi veći samostalni koncert koji će se održati u četvrtak, 28. ožujka u Vintage Industrialu, ali i nastavlja rad na pjesmama koje će se naći na novom albumu.

Skotni Vrag je izvođač Dostave Zvuka. (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika