Najnovija, vrhunska ostvarenja regionalne produkcije kao što je Supersonic Trio slušajte i gledajte na Muzzik FM kanalima ZZ TV, Rock&Roll i Muzzik

Supersonic Trio - Supersonic Trio

 

Supersonic Trio je glazbeni projekt osnovan 2021. godine te se sastoji od Lea Anđelkovića, Luke Banića i Maria Huljeva koji su već dugi niz godina aktivni na glazbenoj sceni.

8. ožujka objavili su istoimeni debitantski singl i spot "Supersonic Trio" koji će publiku osvojiti žestokom rock produkcijom i neodoljivom energijom.

Tekst pjesme "Supersonic Trio" savršeno opisuje njihovu kreativnu sinergiju kao troje potpuno različitih pojedinaca koji se sjajno slažu u stvaranju glazbe.

Singl najavljuje i debitantski album čijih 11 pjesama ćemo moći čuti već ove godine.

Glazbeni producent, vokalist i instrumentalist Leo Anđelković producirao je preko 25 albuma izvođača među kojima su Daleka obala, Davorin i Bogovići, Norman Beaker Trio i mnogi drugi.

Kantautor Mario Huljev objavio je tri solo albuma te ostvario zapažene suradnje s Arsenom Dedićem, Vannom, Connectom a i osvojio Porin 2013. godine u kategoriji za najboljeg novog izvođača.

Luka Banić trenutačno je član tri benda: Sunnysiders, Boa II i Prezzident, a surađivao je i sa stranim producentima kao što je Grammy nominiran Robin Schmidt.

Glazba, tekst, aranžman: Leo Anđelković, Mario Huljev, Luka Banić

Režija, kamera i montaža: Dinko Čvorić - Doringo

Druga kamera, dron i rasvjeta: Igor Bogdanović - Shortest Path

Production Make-up: Julia Kršlović

Vrhunska stvar, pamtljiva i moćna, bravo momci!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika