Baba Yaga

Muziku i spotove grupe Baba Yaga i toliko toga dobrog i zabavnog možete pratiti na MUZZIK radio i TV kanalima MUZZIK, ZZTV, ADRIA i ROCK&ROLL

 

Supergrupa Baba Yaga, sastavljena od Jadranke Ivaniš Yaya iz grupe Jinx i Saše Antića iz grupe TBF, pod producentskim vodstvom Marca Grabbera, nastavlja svoju jedinstvenu priču s četvrtim singlom "Carpe Diem", objavljenim pod etiketom Dancing Bear.

Ovaj sastav je osvojio publiku i kritičare svojim debitantskim albumom "Musaka" te prethodnim singlovima poput "Baterije", "Alergija" i "Korporativna", koji prate avanture protagonista Yage, Buendija i Gibbera. Posljednji video za singl "Korporativna" ostavio nas je u neizvjesnosti o sudbini Yage koja je izazovno upravljala avionom kroz tamnu oluju. Najnoviji spot za singl "Carpe Diem" donosi nastavak priče ovih uzbudljivih likova, koji preživljavaju 'usred spilje, pored vatre', kako i sam tekst pjesme sugerira.

Na četvrtom singlu "Carpe Diem" sudjelovali su vrhunski glazbenici iz regije: Ivan Arnold, Dado Marinković, Irena Giorgi, Robert Pikl, Krešimir Tomec i Hrvoje Rupčić. Glazbu potpisuje Marco Grabber, a živopisni tekst napisao je Saša Antić, dok su za aranžman zaslužni Saša Antić i Marco Grabber.

Za ovaj zabavni video spot ponovno su zaslužni iskusni profesionalci, Marco di Pietro iz Italije i Alexandre Grégorio iz Francuske, nastavljajući priču nakon pohvaljenog spota "Korporativna". Spot prati dobro poznate likove, Yagu, Buendija i Gibbera, dok se griju pored logorske vatre u špilji, izolirani od civilizacije.

"Carpe Diem" je prva od 12 pjesama koje čine izuzetan album "Musaka". Ona savršeno uvodi u priču Babe Yage, obogaćenu prodornim, ali humorističnim tekstovima i raznovrsnim melodijama koje stvaraju pravu delikatesu različitih žanrova i aktualnih tema.

Iza ovog projekta stoji kuća Dancing Bear.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika