Davor Radolfi i Saša Antić (TBF) u duetu za pesmu "Moram pivat"

Dva vrsna muzičara udružili su snage u novoj pesmi i spotu

 

Davor Radolfi i Saša Antić snimili su zajedničku pesmu pod nazivom "Moram pivat". Pesma je predstavljena u okviru projekta "Šansonfest" koji promoviše hrvatsku šansonu.

"Moram pivat" je pesma u kojoj se spaja tradicionalnui šansonu sa modernim pop zvukom. Tekst pesme napisao je Saša Antić, dok je muziku komponovao Davor Radolfi. Pesma se odlikuje snažnom interpretacijom i emotivnim nabojem, što je karakteristično za šansonu.

Davor Radolfi je poznati hrvatski pevač i tekstopisac, koji se afirmisao tokom sedamdesetih godina prošlog veka. Stvarao je muziku za brojne popularne filmove i serije, a njegove pesme su često bile hitovi na radio stanicama u regionu.

Saša Antić je takođe pevač, reper i tekstopisac, čiji rad se proteže preko dve decenije. Sarađivao je sa brojnim poznatim imenima hrvatske muzičke scene, a njegove pesme se izdvajaju po snažnoj emociji i autentičnosti.

Projekat "Šansonfest" promoviše kvalitetnu šansonu i stvara platformu za umetnike koji se bave ovim žanrom. Ideja je da se očuva tradicija šansone, ali da se ona osveži savremenim pristupom. U okviru projekta nastaju nove pesme koje se izvode na koncertima, a cilj je da se široka publika upozna sa ovim žanrom muzike.

"Moram pivat" je još jedan primer sjajne saradnje dva poznata muzičara koji su uspeli da spoje svoje talente i stvore pesmu koja će oduševiti ljubitelje šansone i pop muzike. Pesma je dostupna na različitim digitalnim platformama za slušanje i preuzimanje.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika