Mladi pulski glazbenik Popka donosi novi singl i spot a mi ga šaljemo direktno na talase MUZZIK FM

Popka - Kamo gren?

 

Mladi pulski glazbenik Popka objavljuje svoj treći singl "Kamo gren?" kojim najavljuje svoj album prvijenac.

Kao i u prethodna dva singla iz 2023. godine, "Oumajgad" i "Reklama, reklama, reklama", Popka se predstavlja u svom šarenom i plesnom stilu. Ovoga puta donosi svoju prvu autorsku pjesmu na istarskoj čakavici, za što su, kako navodi, zasigurno utjecale i legende istarske glazbene scene.

Kao i sve pjesme koje će se naći na Popkinom debitantskom albumu, i "Kamo gren?" je snimana pod producentskom palicom svestranog Dejana Damijanića u njegovom Molaj Breka Productions studiju. U istom studiu u posljednje vrijeme okuplja mnoga glazbena imena s istarske, a radi i na drugim interesantnim audio – vizualnim projektima.

U spotu, Popka plesom vodi kroz starogradsku jezgru Pule te dobro poznate lokacije poput Kaštela, Baraka i nebodera na Verudi. "Nadam se da smo u spotu uspjeli prenijeti tempo, energiju i poruku pjesme te dočarati taj nekakav miks starinske i urbane Pule. Sviđa mi se i taj plesni narativ koji se nadovezuje uz tog fiktivnog lika iz pjesme koji usred svojih lutanja i zbunjenosti ne zna što bi sa sobom pa mu samo preostaje da pleše i smije se ne mareći za ono što mu sutra donosi."

Glazba: Dejan Damijanić, Dino Popović

Tekst: Dino Popović

Aranžman: Dejan Damijanić, Zoran Vujić, Loris Quargnal, Dino Popović

Gosti: Loris Quargnal (truba) i Zoran Vujić (saksofon)

Redatelj: Mladen Đaković Mlaggio

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika