EGO Tamare Todevske i Young Dadija stiže na MUZZIK FM kanal MOBA odmah po objavljivanju!

Tamara Todevska feat Young Dadi - EGO

 

"Ego" je novi glazbeni projekt Tamare Todevske i mladog umjetnika Young Dadija.

Glazbu i aranžman potpisuje Robert Bilbilov, tekst potpisuje Dadi, a produkcija spota je TAKAT STUDIOS.

Riječ je o dinamičnoj pop pjesmi koju nadopunjuje zanimljiv spot u kojem dominiraju ova dva izvođača. Spot je režirao Genz Halimi.

“Sretna sam što nakon dugo godina objavljujem pjesmu, koja je duet – suradnja s drugim izvođačem. Dadi je dio mlađe glazbene scene. Pratim ga već dugo, sviđa mi se njegov rad i uvijek želim podržati naše domaće mlade umjetnike. Snimanje spota završili smo u jednom danu. Snimali smo cijeli dan i jako sam uživala stvarajući cijeli projekt“, priča Tamara o nastanku „Ega“.

Tekstopisac pjesme "Ego" je sam Dadi, koji ističe da uvijek piše o trenucima u kojima je sudjelovao. Kroz riječi želi prenijeti svoja osobna iskustva i to je razlog da vjeruje u pjesmu. “Ovo je moja prva suradnja s glazbenicom poput Tamare Todevske, koja je jedna od naših najboljih i najproduktivnijih pjevačica – aktivna više desetaka godina na makedonskoj i regionalnoj glazbenoj sceni. Mogu reći da mi je to stvarno lijepo i drugačije iskustvo. Kako u procesu snimanja pjesme u studiju, tako i u samoj produkciji spota. – Vjerujem da će pjesma biti hit i da će obilježiti ovo razdoblje pred ljeto – rekao je Dadi. (izvor: Crno belo com)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika