Nova zemlja grupe Libar na Muzzik FM kanalima

 

Vraća se Libar! Poslušajte novi singl

Otprije poznat publici po svojim hit singlovima poput "Dite", "Kapi" i "Čuvaj me", Libar danas postoji i djeluje kao eksperimentalni pop duo.

EP Nova Zemlja njihov je novi autorski materijal koji se publici predstavlja kao konceptualni soundtrack istoimenog filma gdje njegova četiri singla čine poglavlja cjelovite priče.Prvi dio ove moderne audiovizualne pop – operete naslovna je numera čitavog materijala, za koju je video snimljen u bjakovitom ambijentu kanjona rijeke Cetine. S glumcima Deom Marijom Računicom i Lukom Brkanom u ulozi dječaka Nova Zemlja uvodi gledatelja u narativ filma kroz stilizirani proces rođenja i propitkivanjem temeljnih ljudskih odnosa – majke i djeteta -  gledatelja priprema na artističko putovanje nastupajućih singlova, od kojih svako čini zasebno poglavlje ove jedinstvene priče. 

  „Glazbena vizija kojom raspolaže Libar na vrlo originalan način predstavlja spoj nečeg vrlo globalnog i nečeg vrlo lokalnog, a što se rijetko čuje.“, o projektu je rekao cijenjeni producent Zvonimir Dusper Dus.Pjesmu prati i sanjivi spot koji potpisuje Kralj Sunca, a produkciju Kuća Sunca/The House of the Sun.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika