Omiljeni Šibenčani, Bluvinil, imaju novi spot koji odmah uleće na Muzzik FM kanale ZZ TV i ADRIA

 

Omiljeni Šibenčani, indie/pop/rock band BluVinil, objavili su novi singl pod imenom "Zvijeri, još jedan uradak kojim najavljuji nadolazeći album.

Nakon pjesme "Ovdje nema nikoga", s kojom su najavili novi ciklus BluVinila i njihov treći album, stižu ‘Zvijeri'.

"Radi se o ljubavnoj pjesmi o atomskoj bombi. To je pjesma koja slavi ljeto i život",  poručuje BluVinil.

Produkciju singla "Zvijeri" potpisuje Srđan Sekulović Skansi, režiju videospota Tomislav Dugandžić, s kojim je bend već ranije surađivao na singlovima "Apaši" i "Heroji", dok je za umjetničko oblikovanje zadužena Iris Šprljan. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić.

"Zvijeri" je drugi singl s novog albuma, a bend najavljuje: "Materijal za treći album je gotov i predstavlja dosad naproduktivniju fazu BluVinila. Donosi vam moderni rokenrol, sjetu i rukopis Mediterana. Negdje između Tome Bebića i Lane Del Rey. Sadržava 11 pjesma, od kojih su dvije već objavljene kao singlovi, a imat ćete ga priliku čuti već dogodine."

 

Bluvinil, foto: YT printscreen

 

Nakon što je hvaljeni drugi album "Zna li itko tajnu srca?" uvršten među najbolje domaće albume 2022., nastavljeno je sjajno glazbeno i koncertno razdoblje za bend BluVinil. Nakon pjesme ‘Ovdje nema nikoga', singlom "Zvijeri" bend još jednom daje uvid u novi ciklus rada.

Ante Lovrić Tancalo na bubnju i perkusijama, Branimir Župić na klaviru i vokalu, Bruno Jakelić koji je uz bas gitaru i vokal, te gitarist i pjevač Matej Nakić pjesmom još jednom pokazuju novu autorsku fazu, a bend je resetiran glazbeno, vizualno i estetski.

Novi singl "Zvijeri" objavljen je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima. (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika