Šibenski BluVinil ima najnoviju pesmu i spot!

„Zasjeda“ peva o bekstvu, lutanju i povratku a inspirisana je neponovljivim Željkom Malnarom

Šibenski pop rok bend BluVinil predstavlja novi singl i spot za pesmu "Zasjeda" koji će se naći na njihovom drugom studijskom albumu.

„Ovaj singl nam je veoma važan jer otvara naš predstojeći album pod nazivom 'Da li neko zna tajnu srca', koji ćete imati prilike da čujete ove jeseni. „Zasjeda“ peva o bekstvu, lutanju i povratku. Inspiraciju za ovu stvar našao sam u neponovljivom Željku Malnaru, od koga se može mnogo naučiti, pre svega neustrašivost i hrabrost – vrline koje svaki putnik treba da poseduje“, kaže Matej Nakić iz BluVinila.

Tekst i muziku potpisuje Matej Nakić. Ovaj put bend je producirao Antonino Šimić iz Greenwood studija, koji je zaslužan za miks, dok je mastering uradio Filip Vidović iz Matterhorn Music. Za spot je zaslužan Toni Mijač.

„Zasjeda” je još jedna najava drugog albuma koji će biti objavljen za LAA ove jeseni, a nova pesma BluVinila dostupna je i na svim striming servisima.

 Bend je u novu sezonu ušao sjajnim nastupima u Samoboru, Zaboku i Beogradu, a za sada je prva prilika da se novi singl čuje u Šibeniku 25. juna, Vodicama 5. jula, Sinju 22. jula i Dugopolju 27. avgusta.

Ova izuzetna šibenska grupa našla se i među nominovanima na našem MVA 2K21 konkursu sa svojim spotom za pesmu U predgrađu.

Slušajte najnoviju Zasjedu i uživajte u posebnosti ovog odličnog bebda.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika