Tibor kaže: Ljubav nije pancirka

U zagrebačkom klubu Sax 11. marta biće predstavljen novi album uživo

Tibor, jedan od braće Karamehmedović iz ultra-popularne zagrebačke grupe Silente, nastavio je da objavljuje singlove predstavljajući novi, drugi samostalni album pod nazivom „Požalit se nekom“ koji će se uskoro naći, kompletan, pred nama a pojaviće se pod etiketom LAA.

Novi singl objavljen na Dan zaljubljenih zove se „Ljubav nije pancirka“ i nastavlja priču koja vezuje sve pesme s albuma, lepe i uglavnom srećne, a povodom pobjave ovog singla, Tibor je na svom FB nalogu rekao: „Ljubav svakako nije pancirka pa da spriječi zbogom kao što može metak, ali daje osjećaj da može ublažiti skok iz aviona. Ponekad je zbog toga nosimo sa sobom u mračne, prljave, komore naših bića misleći da je spas od slabosti i ranjivosti osiguran. Polažemo nade da ono što nas hrani nema namjeru izgladniti. Izgladniti, baciti s prljavim rubljem i ostavit nas tamo da se sami operemo. Što je često što mi radimo ljubavi i voljenima. Tražimo ih da čitaju naše misli, plešu ritam našeg srca, pjevaju naše promjenjivo raspoloženje.

 

Tibor, Foto: YT printscreen

 

Sigurno ako ljubavi ima, naše prohtjevi će biti ispunjeni. Ali to nekad nije dovoljno. Što znači voljeti nekoga? Je li dovoljno da nas se sasluša i čuje? Izdrži li naša ljubav i onaj tvrdi hladni zaborav? Izdrži li zbogom? Adieu, doviđenja, ciao? Ljudi nisu gospodari svojih emocija i nije lako pogledati u sebe i naći neishranjenu ljubav. Ako mi tako raspolažemo s našim bićem onda možemo očekivati isto natrag. Ljubav može isto raditi nama? Ja osobno ne volim svoju ljubav razbacivati i nositi je da me zaštiti od vremena i nevremena. Uvijek sam je smatrao fragilnom i svetom. Ali se pokazala najčvršćom mojom osobinom i osjećajem za humor većim od mog.“

Prvo predstavljanje albuma uživo biće na promociji u zagrebačkom klubu Sax 11. marta a mi ćemo dotle da slušamo do sada objavljene pesme i da uživamo u njima.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika