Tibor je predstavio i drugi video spot

Ovaj dečko je istinska, nepatvorena zvezda

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarista grupe Silente, nastavlja s predstavljanjem pesama s drugog solo albuma i otkriva novi singl - Njene kose crne.

Zaraznu pop rock pesmu za koju muziku i tekst potpisuje Tibor, prati i video spot koji dolazi iz radionice Gržinčić Creative Visuals.

''Njene kose crne' je drugi video spot s mog novog albuma kojeg se nadam svirati na pozornici što prije. Hvala najljepša publici koja prati moj rad ovako dugo, osjećam se presretno što mogu s vama napokon početi pjevati i ovaj album. Pratite objavu novog albuma na mom YouTubeu gdje ću svakih 2-3 tjedna objaviti novi spot. Veliki pozdrav sskrajberi!', poručuje Tibor.

 

 

Tiborov iskorak prema solo vodama nastupio je uz prvenac „I na kopnu i na moru“, a novi studijski album bit će objavljen početkom 2023. za LAA. Nakon tri godine rada na materijalu, drugi samostalni album „Požalit se nekom“ predstaviće, kako Tibor kaže, osam pesama ljubavne rock’n’roll tematike. Uz već objavljenu, fenomenalnu pesmu i istinski hit „Požalit se nekom“, s 'Njene kose crne' Tibor nastavlja nizati nove pesme, a svaki će do izlaska albuma pratiti i video spot.

Pre solo izdanja Tibor je završio i rad na četvrtom albumu benda Silente, jednostavno nazvanog 'IV', koji je iznedrio sedam singlova, a nagrađivane pjesme su osvojile radijski eter. U trenutku kada bend ulazi u studio i priprema se za rad na novom albumu, za Tibora se nastavlja prilično aktivna godina kada će, uz rad s matičnim bendom, i samostalno predstaviti vlastiti materijal.

Definitivno sam mišljenja da, ako na ovim našim regionalnim prostorima, postoji neko ko ima u sebi ama baš sav „materijal“ za istinsku zvezdu neograničenih razmera, onda je to svakako ovaj mladi Dubrovčanin i, uz malo sreće, verujem da će to i postati.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika