Tibor - Doteturat ćemo kući

Jedan od onih muzičara s dušom, energijom i ogromnim šarmom, prava je radost na ovom našem zajedničkom muzičkom nebu

Tibor, jedan od neverovatno talentovane braće Karamehmedović iz dubrovačke grupe Silente, pre nekoliko meseci je objavio odlični solo album pod nazivom "Požalit se nekom", čija nam je naslovna pesma jedan od najvećih hitova koje smo čuli u poslednje vreme.  Tiborova ideja je bila da svaka od pesama s novog albuma ima svoj vizuelni identitet u vidu spota pa je tako došao red i na poslednju, Doteturat ćemo kući.

Tibor nam kaže, u vezi s ovom objavom, na svom FB Official nalogu: "Attenzione saskrajberi, U petak ide video spot za DOTETURAT ĆEMO KUĆI! Finalni spot za ovaj album. Sad svaka ima video, a ovaj je s razlog Grand Finale. Hvala što pratite, nadam se da ste dobro i da slušate glasno."

 

Tibor, Foto: Facebook Official, Mario Pavlović

 

Na spotu je radila ekipa u sastavu: Mario Pavlović, Grzincic Creative Visuals, Matterhorn Music i superflipp, Mato Đurđević i Bernard Lelak, Los Angeles Agency.

Pravi pravcati, veoma dobri pesnik, koji, na svoju i našu sreću, ume svoje pesme i da uglazbi (lep hrvatski izraz, mi takav nemamo), jedan od onih s dušom, energijom i ogromnim šarmom, prava je radost na ovom našem zajedničkom muzičkom nebu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika