BluVinil tvrde: Ovdje nema nikoga

Ovaj izuzetni band našao se među ovogodišnjim finalistima konkursa za MUZZIK VIDEO AWARDS, MVA 22.23. i to u najvažnijoj kategoriji, onoj za najbolji video, s pjesmom i spotom Boris B.

 

Jedan od najprepoznatljivijih bandova regiona, šibenski pop-rock bend BluVinil objavio je novi singl ‘Ovdje nema nikoga' kojim najavljuju novo poglavlje rada.

"Pjesma ‘Ovdje nema nikoga' otvara treći ciklus BluVinila, a zamišljena je kao svojevrsni manifest našeg novog zvuka. Ovaj put sam se odlučio ići na orkestralnija i progresivnija aranžmanska rješenja, u čemu nam je uvelike pomogao naš novi producent, Srđan Sekulović Skansi", pojašnjava Matej Nakić iz BluVinila, dodajući da novi singl prati i sjajan videospot. "Za videospot je zaslužna redateljica Hani Domazet, koja je na savršen način prikazala sve što ova pjesma nosi u sebi."

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić, a koaranžeri su Branimir Župić, Bruno Jakelić i Srđan Sekulović Skansi koji ujedno potpisuje miks i master novog singla.

Nakon što je hvaljeni drugi album "Zna li itko tajnu srca?" uvršten među najbolje domaće albume 2022. nastavljeno je sjajno glazbeno i koncertno razdoblje za bend BluVinil.

Singlom "Ovdje nema nikoga" bend najavljuje novi ciklus rada. Ante Lovrić Tancalo na bubnju i perkusijama, Branimir Župić na klaviru i vokalu, Bruno Jakelić koji je uz bas gitaru i vokal, te gitarist i pjevač Matej Nakić novim singlom ulaze u novu autorsku fazu, a bend je resetiran glazbeno, vizualno i estetski.

Novi singl "Ovdje nema nikoga" objavljen je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.

Ovaj izuzetni band našao se među ovogodišnjim finalistima konkursa za MUZZIK VIDEO AWARDS, MVA 22.23. i to u najvažnijoj kategoriji, onoj za najbolji video, s pjesmom i spotom Boris B.

Također, prethodne godine, na istom konkursu, njihov spot za pjesmu U predgrađu bio je finalist kategorije Najbolja režija.

I njima, i ostalim finalistima konkursa želimo svu sreću u glasovanju, a i vi im možete pomoći tako što ćete instalirati MUZZIK FM aplikaciju na vaše telefone, registrovati se i na našem sajtu glasovati za Bluvinil i druge svoje favorite u 17 različitih kategorija.

Dobru zabavu vam želimo!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika