Jedan od finalista konkursa MVA 22.23. u kategoriji Video novog izvođača, sada ima, odličan, naravno, novi hit!

A pred njim su koncerti: 22.5. IDEM x Porto Morto DJ Set @ KC Grad, Beograd; 26.5. Zagreb Beer Fest; 1.6. IDEM (HR) | Ch0

 

Nema stajanja - prvi singl s novog albuma Antuna iliti IDEM ekpe, objavljen je u ponedjeljak!

Tom prilikom, Antun Aleksa je na svom Instagram nalogu objavio:

"Ova godina mi je kroz IDEM projekt pružila nevjerojatno puno toga na čemu sam prezahvalan. Mislim da još nisam stigo ni sve probavit, ali neki gut feeling mi govori da je vrijeme za nastavak priče.

Drugi album je velik izazov i jako me veseli vidjet kakve nove situacije on otvara. Počinjem s pjesmom koja mi znači puno i ovaj tren mi treba najviše na svijetu.

Zaželio sam se deranja i divljanja pa ajmo malo radit kaos.

 

IDEM, foto: YT printscreen

 

Zadnjih godina se sve češće osjećam kao da se raspadam - fizički i psihički." Tempo je ubitačan. Kao da živim u svijetu gdje svi jurimo bez stajanja. U trku jedem, pijem, tipkam, rješavam poslove, volim, ljutim se, a nekad imam filing da u trku i spavam. U tom svijetu vrijeme nenormalno brzo prolazi, a proporcionalno s time se i tijelo kvari. Jedan meni veoma drag bend je jednom postavio pitanje "Di ćemo sad kad su nam prošle dvadesete?". Rođendani se redaju da ni ne skužim, ali paradoksalno sa svim prethodnim izjavama moram priznat da mi je svakim novim danom život sve ljepši i draži. Al brate, baš bi mogli svi skupa malo usporit. Ja prvi." kaže Antun Aleksa.

Snimatelj/Redatelj/Montažer: Pavle Kocanjer   / vjetroslavxprdinski  

Mix & Master: Dominik Kisić

Glazba & Tekst: Antun Aleksa

Pjesma je snimljena u gradu ispod Sljemena.

Spot je snimljen u gradu na četiri rijeke.

Ovo je prvi singl s drugog IDEM albuma "CIAO".

Kuća koja čvrsto stoji iza projekta IDEM zove se Jeboton.

U predstojećih nekoliko dana evo zanimljivih koncerata: A pred njim su koncerti: 22.5. IDEM x Porto Morto DJ Set @ KC Grad, Beograd; 26.5. Zagreb Beer Fest; 1.6. IDEM (HR) | Ch0

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika