Lutke na koncu u Tvornici kulture

Kud Idijoti Tribute band nastupa u Tvornici 

Evo najave Tvornice Kulture za ovaj koncert:

"U petak, 13. siječnja 2023. godine u Tvornici kulture nastupa beogradski bend Lutke na koncu. S misijom da pjesme kultnih KUD Idijota i dalje održe na životu, Lutke na koncu interpretiraju punk himne i zajedno s publikom prisjećaju se monumentalnih trenutaka koji su zauvijek obilježili našu glazbenu scenu.

Lutke na koncu nastale su iz poštovanja, nostalgije i najvećeg divljenja prema kultnom pulskom bendu koji je utjecao na razvoj naše punk scene i (sup)kulture. Iza sebe bilježe stotinjak uspješnih nastupa po čitavoj regiji, od Zagreba, Pule, Rijeke, Splita, preko Novog Sada, Niša, Nikšića do Sarajeva.

 

 

Nakon nastupa na festivalu Brijačnica, Lutke na koncu vraćaju se u Tvornicu kulture kako bi sa zagrebačkom publikom i najvećim obožavateljima ponovno odali počast značajnom i nikad prežaljenom bendu.

Ulaznice kreću u pretprodaju po cijeni od 75 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kuna. Pronaći se mogu u Tvornici kulture, na svim Entrio prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr.

Ulaznice nabavite na ovom linku: https://www.entrio.hr/"

A evo kako su zvučale Lutke na koncu na nedavnom kocertu u Puli:

 

Korisnici
Logovanje korisnika