Rammstein na Ušću sa dva koncerta, jedini u regionu

U svibnju će se ceo region sliti na beogradsko Ušće a vi pratite šta ima novog na našoj stranici Koncerti

 

Poslije sveopšte pomame za ulaznicama za koncert grupe Rammstein zakazan za 24. svibanju Beogradu, jedan od najvećih bendova svih vremena zakazao je jos jedan koncert 25. svibnja, također na Ušće Parku.

Rammstein koncert 1 – 24.05.2024. Beograd – Ušće Park

Rammstein koncert 2 – 25.05.2024. Beograd – Ušće Park

Sledeće godine, Rammstein će ponovo u svoje kamione spakovati svoju impresivnu binu i moćnu pirotehniku i krenuti na put. Milioni ljudi koji su poslednjih godina prisustvovali rasprodatim nastupima benda mogu potvrditi činjenicu da su njihovi nastupi jedinstveni po svojoj prirodi, obimu i kvalitetu. 2024. godine, baš na 30. godišnjicu benda, stari i novi fanovi će ponovo imati priliku da uživo dožive, kako je magazin Rolling Stone naveo, „gigantski šou“ koji će Rammstein po zna koji put prirediti svojoj publici. To da „nije sav barut… pucan odmah na početku“ (kako je pisao Morgenpost) u velikoj meri pripisuje se lepim manirima popularnih Berlinčana, kao i dimu koji se diže sa stadiona i vidi se kilometrima unaokolo i set listi koja uključuje sve najveće hitove benda.

 

 

Svaki kupac može kupiti najviše šest (6) ulaznica po transakciji u okviru iste kategorije ulaznica. Informacije i linkovi za ulaznice dostupni su na rammstein.com/tickets.Sve informacije o ovlašćenim sajtovima preko kojih možete nabaviti svoje ulaznice – od starta pretprodaje pa do kraja prodaje, mogu se naći na stranici rammstein.com/tickets. Prodavci koji se ne nalaze na ovoj listi, a nude ulaznice za Rammstein na prodaju NISU OVLAŠĆENI trgovci. Ulaznice za Rammstein kupljene kod neovlašćenih trgovaca ne dozvoljavaju ulaz na koncert.

 

Korisnici
Logovanje korisnika