The Smile u Beogradu i Zagrebu promoviraju film i novi album

Na proleće u beogradskom Hangaru i pulskoj Areni očekuje nas spektakl

The Smile, engleski rock sastav koji čine članovi Radioheada Thom Yorke i Jonny Greenwood zajedno s čuvenim bubnjarom Tomom Skinnerom najavili su najnoviji film,  “Wall Of Eyes. On Film” kao i serijal koncerata u okviru europske turneje, u Beogradu je 14.6. u Hangaru, a zatim u Hrvatskoj, u Pulskoj areni dan kasnije.

Trojac The Smile predstavlja svoj novi singl "Friend of a Friend", preuzet sa predstojećeg drugog albuma „Wall Of Eyes“, koji 26. siječnja objavljuje XL Recordings. Pjesma je predstavljena i uživo tijekom turneje benda 2022./2023. godine, a studijska verzija uključuje gudače London Contemporary Orchestra i saksofon Roberta Stillmana.

Video zapis za ‘Friend of a Friend’, redatelja Paula Thomasa Andersona premijerno će biti prikazan uz surround reprodukciju albuma „Wall Of Eyes“ na nizu jednokratnih događaja koji će se održati u nezavisnim bioskopima na cijelom svijetu, između 18. i 25. siječnja.
Nazvani „Wall Of Eyes, On Film“ ovi događaji će proslaviti novi album i suradnju benda s Paulom Thomasom Andersonom, a odvijat će se u 16 bioskopa, od Sidneja do Buenos Ajresa.

Projekcije filma će uključiti:

• Reprodukciju albuma „Wall Of Eyes“ u cijelosti, po prvi i jedini put sa surround zvukom i pratećim, nikad prije viđenim snimcima snimanja albuma.

• Svjetsku filmsku premijeru ‘Friend of a Friend’ i prezentaciju „Wall Of Eyes“ , oba u režiji Paula Thomasa Andersona i snimljena na 35mm filmu

• Program koji se osvrće na prethodnu redateljsku suradnju Paul-a Thomas-a Anderson-a s Thom-om Yorke-om i Radiohead-om koji uključuje ANIMA (kratki film) i Radiohead-ove 'Daydreaming' (35 mm), 'The Sadašnje vrijeme' i 'Brojevi'.

Ulaznice za beogradski Hangar kreću u prodaju 12. januara od 10:00, ovdje a za pulsku Arenu pogledajte info ovdje 

Trojac je objavio i nove datume evropskih nastupa za srpanj i kolovoz 2024. godine, jedan od kojih je i nastup u Hangaru 14. lipnja i u pulskoj Areni 15. lipnja.

Detaljne informacije potražite na https://thesmiletheband.com/live.

Podrška na svim glavnim nastupima bit će im britanski muzičar i DJ, James Holden.

Novi album grupe The Smile „Wall Of Eyes“ snimljen je u studijima Oxford i Abbey Road, produkciju i miks potpisuje Sam Petts-Davies, a sadrži i gudački aranžman London Contemporary Orchestra. Novi album prati hvaljeni prvenac benda The Smile iz 2022. godine, „A Light For Attracting Attention“.

 

Korisnici
Logovanje korisnika