Femi Kuti U Barutani a zatim i na DEMO FEST-u u Banja Luci

Na ovom koncertu nastupaće i naš istaknuti muzičar Igor Vince koji već više od jedne decenije surađuje sa Femijem Kutijem

 

Dom omladine Beograda i Binta Sound predstavljaju veliki koncert: Femi Kuti & The Positive Force! Jedan od najvećih živućih afričkih muzičara, svakako najveća zvijezda afrobita, višestruko “Grammy” nominovani, ambasador UNICEF-a, legendarni Femi Kuti ponovo dolazi u Beograd ovog ljeta!

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u i onlajn. Ograničena količina ulaznica može se nabaviti po promotivnoj cijeni od 1500 RSD. Redovna cijena ulaznica iznosiće 2000 RSD.

Neumorni nigerijski umetnik Femi Anikulapo Kuti tera celu planetu da pjeva, pleše i razmišlja uz zvuk afrobita.

Princ afrobita, veliki borac za političku i socijalnu pravdu, dosledan nasljednik svoga velikog oca Fele Kutija – sve ovo su riječi kojima se najčešće opisuje lik i djelo čuvenog nigerijskog muzičara Femija Kutija.

Femi Kuti dolazi u pratnji svog velikog benda “The Positive Force“, koji, kako muzički kritičari širom svijeta kažu, čine da sve izgleda kao 3 šoua u jednom.

Sa Femijem na sceni, nastupaće i naš istaknuti muzičar Igor Vince i to na mestu perkusioniste, koji već više od jedne decenije nastupa i surađuje sa Femijem Kutijem.

 

Korisnici
Logovanje korisnika