Muzzik TV je lansirao svoju aplikaciju za Android TV na Google Play-u!

Aplikaciju je moguće instalirati na smart televizorima sa Android TV sistemom, kao i na Android TV boxovima i EON box-u.

Muzzik TV nudi autentične TV i radio stanice koje prate svetske i regionalne (Alpe-Dunav-Adria) muzičke scene.

Ukrštajući muzičke stilove, žanrove, legendarne i savremene umetnike, Muzzik TV pruža originalne televizijske formate na kanalima kao što su „Rock & Roll“, „Cafe & Club“, „World Wide“, „Jeka“ (Balkanski etno), „Hip-Hop“, „Mediteraneo''...

Ljubitelji muzike mogu da slušaju pažljivo odabrane plejliste na određenim radio stanicama kao što su „Lounge“,„ Metal“,„Yu Wave “, „Trending“, „Art “, „Neo Rock “, „Sačulatac'', „Pop Star "...

Šta je Android TV Box, još ne znate?
Android TV Box predstavlja mogućnost gledanja preko 1500 tv programa bez kablovskog operatera. Potrebna je samo internet konekcija, dok je sistem identičan android telefonu – Android 10. Televizijske stream kanale gledate besplatno. Takođe, nema instalacije i podešavanja. Povežete TV box sa televizorom uz pomoć HDMI kabla (stiže sa BOXom) ako je noviji TV, ili AV kablom ako je stariji TV. Internet možete povezati preko kabla ili WiFi konekcijom. Možete povezati tastaturu i miš preko USBa. Odlično rade i bežične varijante. Filmove možete puštati i sa USB memorije ili SD kartice, a neki modeli podržavaju i Bluetooth.
EON Smart Box označava mogućnost da na svom televizoru gledate kanale iz SBB ponude i koriste sve EON napredne funkcije, kao i sve Android TV servise kao što su YouTube, Google Play Music, Play Store i druge.  EON pruža isto iskustvo na svim uređajima, što znači da su televizori, računari, telefoni i tableti međusobno sinhronizovani, tako da će korisnici biti u prilici da započnu gledanje filma iz sekcije Video klub na telefonu, a po prilici nastave na TV-u.
A Muzzik, on je jedinstveni vodič kroz raznovrsne žanrove svetske i regionalne popularne muzike. Rock, pop, funk, soul, trap, indie rock i pop, reggae, ska, blues, punk rock, disco, house, acoustic, country, americana, latino, world music, jazz, crossover, afro beat, new evergreen, electro pop, metal, hard, techno, trance … su samo neki od žanrova koje prati ambiciozna redakcija kanala i portala-platforme Muzzik. Premijere video spotova i njihova selekcija, informacije o izdanjima, koncertima, festivalima, artistima i autorima, su ukršteni sa originalnim tv formata i snimcima živih nastupa i originalnim izvodjenjima velikih hitova i novih pesama, u studijima i na scenama produkcije Muzzik. Potraga za talentovanim mladim muzičarima i novim bendovima i autorima njihovo lansiranje i promovisanje su još jedan od glavnih programskih zadataka projekta MUZZIK.
Preuzmite BESPLATNO aplikaciju ovde.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika