„Nedelja ujutru“ novi singl i spot benda Buč Kesidi

Novi singl i spot Buč Kesidi je uradio za pesmu „Nedelja ujutru“ koja se nalazi na veoma hvaljenom, prošle godine objavljenom, albumu „Euforija“. Spot za novi singl sniman je u Pančevu, a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.

„Buč Kesidi“ su pripremili novi singl i spot neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja albuma Euforija, koji će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD izdanja albuma. Podršku u realizaciji spota pružila je i kompanija „Red bul“.
„Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari. Prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za Đuskanje ne pomaže i Subotu, a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu TIHO. To nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlinu, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada“, kažu momci iz benda. Album Euforija bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni "Eurosonic" festival koji je održan u januaru u Holandiji.
 
Album Euforija se našao na svim relevantnim listama najboljih izdanja iz 2019. godine, među kojima su i muzika.hr; singl godine po izboru publike BalkanrockaBalkanrock – 25 najboljih albuma; Beehype – Best albums 2019; tegla.rs – hit godine; „Muzika je Zvonko Radost“ – najbolji singl godine; Before AfterBalkan Rock – 10 najboljih regionalnih singlova; Muzika.hrStereo Art – singlovi godine; Helly Cherry - 50 najboljih izdanja; Highway star magzineOblakoder...
   

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika