Novi single Who See feat. Saša TBF - Idu dani

Posle pivotona Montenegro kanalisanog kroz ,,Amo popit po pivo" singla, Who See, sveže, taze, isporučuju novi singl ,,Idu dani". Klasična je to balkanska priča o tri primenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podseća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja. Kao gost u epizodi ,,Idu dani", pojavljuje se Saša iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vreme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u delo. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se očekuje tokom 2021. godine.

Saša Antić: ,,Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma "Idu dani" mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči."
 
Dejan Dedović : ,,Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku „Idu dani“."
Beat: Mario Đorđević 
Tekst: Mario Đorđević, Dejan Dedović, Aleksandar Antić
Aranžman: Mario Đorđević, Dejan Dedović
Mix i master: Dejan Vučković
Video: Mario Đorđević i Nemanja Abazović
Cover: Mario Đorđević
Izvršna produkcija: Nikola Rajović (Beats per Montenegro)
Label: Lampshade media
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=G-yK1RGVt5w&feature=emb_title[/embed]

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika