„Neizgovorene riječi“ u novom singlu grupe Boa II!

Jedna od najpoznatijih art rock grupa na ovim prostorima - Boa II, predstavlja novi, fenomenalni singl „Neizgovorene riječi“!

„Ovo je pesma o opraštanju, o opraštanju od nekoga, pa čak i opraštanje nekome. Naime, stihove sam napisao pod utiskom korone, kada nas stalno napušta velikj broj ljudi, bez prilike da se oprostimo od svojih najbližih. Mnogo odnosa u životu se jednostavno prekine bez ostvarenja pravog potencijala.“ – rekao je frontmen grupe Mladen Puljiz.

Na novim materijalima Boa ll radi u sastavu: Mladen Puljiz - vokal, Zvonimir Bučević – bas gitara, Luka Banić - gitara i Elvis Sršen – klavijature.

„Ovaj singl ujedno predstavlja nastavak saradnje sa naša dva omiljena saradnika. Muzički producent je Saša Miočić koji se preselio u Zadar tako da smo tamo snimali ovog leta što je bilo jako ugodno, a spot je rad Dinkobraza Shimca pa smo se jedan vikend zaputili i u Koprivnicu, na žalost bez Luke koji je iz preventivnih razloga ostao kod kuće...“ – izjavio je Puljiz.

Bend koji već desetinama godina živi muziku i stvara hitove uz koje smo odrasli, doživeli prve ljubavi, odlaske na koncerte i uz koje nas vežu brojne životne uspomene, pratite i dalje na njihovom službenom facebook profilu.

https://www.youtube.com/watch?v=QHGK-WkXuNw&feature=youtu.be

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika