Saša Antić kao TV voditelj: Live stream promocija novog albuma Alejuandra Buendije u formi kontakt TV emisije na Facebook-u Jutarnjeg i Dallasa!

Predstavljamo jedinstvenu Live stream promociju albuma ,,Škrinja" Saše Antića aka Alejuandra Buendije. U petak 20.11, u 20:20h, na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallas recordsa uživaćete u nešto više od sat vremena vrhunske muzike i show-a koji će u formi TV emisije pripremiti poznati splitski muzičar. Ugostitiće zvezde hip-hopa sa kojima je sarađivao na albumu, kao i goste iznenađenja - regionalno uspešne hip-hopere.

,,S ponosom i neskrivenim zadovoljstvom želim objelodaniti kako u petak izlazi moj novi solo album Alejuandra Buendije “Škrinja” u izdanju Dallas Records-a. Istog dana u produkciji Play Studija možete pratiti Live stream predstavljanje albuma na Facebook stranicama Jutarnjeg i Dallasa. U opuštenoj i spontanoj atmosferi, u formi mozaične kontakt TV emisije, ugostit ću drage ljude s kojima sam surađivao u izradi albuma, između ostalih bit će tu i Kandžija i Magellano. Puštat ćemo redom pjesme s albuma uz pripadajuće spotove i zanimljive prateće videe te u kontakt formi odgovarati na pitanja gledatelja. U emisiji će biti premijerno pušten i video spot za pjesmu ,,Gang bang 2020" u režiji Dragana Đokića (Studio Baranda), a tu je i još par iznenađenja koja vam neću sada otkriti. Vidimo se u petak!”, kaže Saša.         Saša je album ,,Škrinja” je finiširao tokom karantina i na njemu prevlađuje društvena tematika kroz vrhunsku liriku i crni humor. Reč je o pesmama koje je stvarao tokom prethodnih pet godina.     ,,Škrinja je nastala jednostavno. Htio sam realizirati neke muzičke ideje u stilovima u koje nisam dosad ulazio i zadovoljan sam kako je to ispalo. Također na par pjesama sam više nego inače radio na interpretaciji i gađao pravu nijansu emocije.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika