Neočekivana kolaboracija: Shawn Mendes i Justin Bieber - „Monster“

Shawn Mendes predstavio je novi singl „Monster“ , u kome mu se pridružuje i njegov muzički idol Justin Bieber. „Monster“ će se naći na njegovom predstojećem albumu Wonder, najavljenom za 04. decembar.

O saradnji Shawn Mendes kaže: „Ovaj tip je bio razlog zbog kojeg sam počeo pevati. Imao sam devet godina kada je izašla pesma „One Time“ i bio sam potpuno opčinjen. On je za mene bio Elvis. Čini mi se kao jedna od najposebnijih pesama koje sam ikad napisao. I što sam je više slušao i što dublje ulazim u nju, ovo je ne samo o poznatim ličnostima. Ovo je ljudsko iskustvo“  
Shawn i Justin su pesmu napisali sa Danijelom Caesarom , Mustafom The Poet-om i njegovim producentom Frankom Dukesom. Izdali su ga Island Records i Def Jam Recordings, kao drugi singl sa Mendesovog predstojećeg četvrtog studijskog albuma Wonder.
Tekst pesme govori o zamkama i pritisku koji se vrši na poznatim ličnostima. Mendes je izjavio: ,,Radi se o tome kako društvo može postaviti slavne ličnosti na pijedestal i gledati ih kako padaju, a čini se da je to njima zabava. I to je teško."

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika