Mariah Carey spasava Božić! Pogledajte njen novi spot ,,Oh Santa" u kome se pojavljuju i pevaju Ariana Grande i Jennifer Hudson

Praznična ekstravagancija ima zvezdanu listu gostiju, između ostalih nastupiće: Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland, kao i Mykal-Michelle Harris. Mariah Carey će ovaj jedinstveni božićni šou učiniti ličnim time što će se u njemu naći i njena deca, blizanci, ćerka Monroe i sin Moroccan.

Suočeni sa globalnom prazničnom krizom, stanovnici Severnog pola znaju da postoji samo jedna osoba koja može sačuvati Božić, a to je dobra prijateljica Deda Mraza, Mariah Carey. Kombinujući muzičke performanse, dinamični ples i veoma modernu animaciju, kraljica Božića, uskočila je u poslednjem trenutku da napravi spektakularno božićne slavlje.

R’n'B diva  se našla i u ulozi ekskluzivne producentkinje šoua ,,Mariah Carey’s Magical Christmas Special", zajedno sa timom koga čine  Ian Stewart, Raj Kapoor i Ashley Edens ( Done + Dusted).  Dobitnik nagrade BAFTA, Hamish Hamilton i dobitnik Zlatnog globusa,  Roman Coppola će režirati, ali takođe biti i ekskluzivni producenti, dok je scenario napisala  Caroline Fox.

Naredne nedelje (11.12.) izaći će soundtrack iz ovog specijala, a pre toga, Marija Keri je objavila novi video spot ,,Oh Santa!” čiji je ko-autor, a sa njom u ovoj pesmi nastupaju Ariana Grande i Jennifer Hudson.

  https://www.youtube.com/watch?v=G2bx3FzgJ6o

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika