Hayley Williams (Paramore) premijerno predstavlja solo album ,,Petals For Armor''

Vokal benda Paramore, Hayley Williams, izvela je uživo numere sa svog debitantskog solo albuma ,,Petals For Armor'' u okviru NPR Tiny Desk (Home Session), po prvi put bez benda.

Hayley i njen bend, među kojima je bio i Julien Baker na gitari, odsvirali su tri numere sa izdanja ,,Petals For Armor’' koji je izašao u maju.

Hayley je odlučila da album podeli na tri zasebna EP izdanja. Najpre je u februaru, dosta iznenadno, objavila prvi, da bi drugi deo usledio krajem aprila. Sa trećim delom, čitav album je kompletiran.  Međutim, pevačica je ipak odlučila da doda još jedan deo svom novom izdanju u okviru EP-a sastavljenog od tri pesme.

  U izjavi za medije, Hayley je objasnila razloge za ovakav način distribucije. “Mnogo tema je pokriveno na albumu kao celini i misilila sam da je najbolje da ih odvojim kako bi dala vremena svima da svare pesme pre nego što nastavimo ka ostalima”. To je način da uključim ljude u ovo putovanje na isti način koji sam i ja iskusila.”     https://www.youtube.com/watch?v=ZknTE5DPlAA&feature=emb_title  

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika