Pogledajte ,,A good actor'', spot zbog koga su Ivanka i Mrle odlučili da se venčaju posle 10 godina!

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle su u zajedničkom stvaralaštvu prepoznatljivi kao Mr.Lee&Ivanesky. Njihova ljubavna veza i produktivnost iste, inspiracija je svima koji ih dobro poznaju. Pomalo suluda, ali neumoljivo prisutna želja agencije Wedding2Book za organizaciju venčanja iz Rijeke bila je da ih najzad privedu ,,prid oltar". Mrle i Ivanka su se prvo upitali šta imaju od toga, ali izgleda da su dobili više od očekivanog.

,,Dobili smo prvenstveno spot, prekrasnu priču ispričanu jednog popodneva u San Canzianu s predivnom ekipom, a sinkro plesačice u bazenu su pjesmu i spot digle na razinu sna koji sam jednom sanjala kao rekreativna plivačica'',  rekla je Ivanka.   Njihovo početno odbijanje zaključeno je kompromisnim rešenjem: učinite nas koordinatorima venčanja u kome nismo u glavnoj ulozi, pokušajte da nam dočarate čin sklapanja braka kao nešto što istinski želimo da učinimo, nagovorite nas uz sliku i ton. S albuma ,,Sailor'' Mr.Lee & IvaneSky, odabrana je ,,A good actor'' , nastala kao melanholična ljubavna pesma rastanka, ali je u ovoj priči sve samo o rastanku. Zahvaljujući priznatom slovenačkom art direktoru Saši Hessu, realizovano je i snimljeno bajkovito venčanje sa emotivnim i temperamentnim nabojima koje ono nosi uz podlogu pesme ,,A good actor”. Spot za istoimenu pesmu je postao inspiracija za organizaciju njihovog venčanja – posle 10 godina, Ivanka i Mrle su odlučili da se uzmu.   ,,Nisam nikad razmišljao o vjenčanju, ali snimanje reklamnog spota za agenciju i daljnja suradnja su nas potaknuli na to. Bio bi to više kao neki tulum, došlo bi oko tisuću ljudi. Ma stvarno bismo napravili pravi show. I to smo sve planirali ovo ljeto, ali Stožer je onda izdao nove mjere i zabranio velika okupljanja pa smo znali da ništa od toga'', rekao je Mrle.   [caption id="attachment_10655" align="aligncenter" width="627"] Photo: Romano Grozić[/caption]   A oni planiraju upravo takvo venčanje – zastarele forme sa barjacima i ostalim tradicijama nisu način na koji žele da obeleže svoj veliki dan, biće to velika fešta u njihovom stilu za hiljadu ljudi. Naravno, čim okolnosti to dozvole. Osim za ,,A good actor'' sa rediteljem Sašom Hessom su snimili spotove za pesme ,,Sailor’' i Pirandellove Gigante. Kako kaže Mrle kroz onjih je zavodio Ivanku, a sve je to radio da bi li mu postala žena. ,,Jako puno sam se namučio oko svih tih stvari ne bi li joj se svidio,  ludo sam vozio carusel oko nje, unajmio džokeja koji me učio jahati kroz plitko more Krka, ne bi li je fascinirao svojim jahanjem i svojom kaubojštinom, vodio je u lunapark, zakupio ministarstvo, orkestar, produkcijsku kuću, jednog od najboljih europskih fotografa Sašu Hessa. Imamo toliko materijala da bismo mogli napraviti još spotova, ali onda smo stali i posvetili se planiranju našeg vjenčanja’’,  rekao je Mrle.  
Ivanka i Mrle se nadaju da će doživeti žurku svog života i to na Trsatskoj ledini pored Gradine, koja je bila spremna za spektakl, pozivnice zamalo poslane,  ali je zbog pandemije korona virusa sve odloženo. ,,Vjenčanje ćemo sigurno ostvariti, sada to više nije do nas, samo moramo čekati popuštanje mjera. Trenirao sam puno za taj dan, imam brata Čupača koji me trenirao da budem fizički jak i spreman, da mogu prebroditi sve te važne stvari za jedan brak koji se treba konzumirati svakodnevno. Imam i sestru koja se zove Kaluđerica bez nosa, a ona me duhovno savjetovala i pripremila me za brak.’’ poručio je Mrle.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=UhccaTZkxgI[/embed]
 

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika