Grammy nagrada za Imanbeka i njegov ,,Roses” remiks!

Na dodeli 63. Grammy nagrade u Los Anđelesu, među srećnim dobitnicima je i Imanbek, producent i DJ iz Kazahstana, koji je, sa svojih dvadeset godina, prvi put osvojio prestižnu muzičku nagradu u kategoriji ,,Najbolji remiks pesme”. Imanbek je nagrađen za remiks kompozicije ,,Roses” čiji izvođač je SAINt JHN.

Imanbek je bio favorit za dobijanje zlatnog gramofona od samog početka jer je ,,Roses (Imanbek remix)” od svog izlaska (oktobar 2019.) postala jedan od najvećih radijskih hitova, obrela se na prvom mestu britanske top liste, a bila je u vrhu američkih i evropskih muzičkih lista.   Prošlog oktobra, ,,Roses (Imanbek remix)”,  prešla je milijardu streamovanih preslušavanja na servisu Spotify. Tako su se SAINt JHN i Imanbek našli u ,,zlatnom” klubu kome pripadaju i Drake, Ed Sheeran, James Arthur, Justin Bieber, Imagine Dragons, Eminem i Post Malone. U totalnom zbiru, pesma ,,Roses (Imanbek remix)” ima preko 1.5 milijardi streamovanih pregleda na svim digitalnim platformama. Što se samog servisa Spotify tiče, Imanbek je na listi 100 najslušanijih izvođača širom sveta.       https://www.youtube.com/watch?v=2zToEPpFEN8&feature=emb_title  
Prošlog meseca, Imanbek je objavio EP ,,Bang” u saradnji sa pevačicom Ritom Orom, na kome su učestvovali Gunna i David Guetta, pri čemu je ovaj projekat postao prava definicija globalne kolaboracije jer je zbog poznate pandemije sve odrađeno preko aplikacije Zoom.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika