Synth pop senzacija pocket palma neodoljivim singlom i spotom ,,daleki poljupci" najavljuje novi album

Ljubav na daljinu u očaravajućoj muzičkoj priči.

Synth pop duo pocket palma (Anja Papa i Luka Vidović) eponimnim debitantskim albumom objavljenim u prosincu 2019. godine, osvojio je slušaoce i kritičare, ,,zaradio" brojna priznanja i nominacije te se istaknuo kao jedno od vodećih mladih muzičkih imena domaće scene.    
Na veselje brojnih obožavaoca, ovaj kreativni duo predstavlja novi singl ,,daleki poljupci" s kojim ujedno i najavljuju novo studijsko izdanje.
,,Ova pjesma nastala je krajem ljeta prošle godine pod utjecajem cijele korona krize i govori o usamljenosti i udaljenosti. Radi se o Anjinoj autobiografskoj priči, ali u ovo doba kad smo svi nekako odvojeniji nego inače, mislimo da će se dosta ljudi moći povezati s njom.", o inspiraciji iza pesme ispričali su Anja i Luka.
Raznovrstan muzički ukus kreativnog dvojca uticao je na svež zvuk novog singla: ,,Glazba je malo drugačija od onog što ste navikli čuti od pocket palme, nastala je dosta pod utjecajem Princea i Janet Jackson, ali i nešto novijih izvođača kao što su Duett i Yatte.".
Pesmu ,,daleki poljupci" prati i neodoljivi video spot snimljen u stanu u zagrebačkoj Radićevoj ulici, a koji je režirao fotograf i snimatelj Benjamin Strike: ,,Ovo je drugi spot koji sam radio za pocket palmu i mogu reći da smo sad već jako dobro uigrani tim. Luka i Anja mi daju dosta odriješene ruke oko svega, pristanu na gotovo svaku ideju koje se sjetim i jako sam sretan što se uz njih i ja mogu razvijati kao redatelj spotova. Mislim da smo videom uspjeli dočarati temu pjesme; Anjinu osamljenost i vezu na daljinu."
Anja i Luka puni su planova i ambicija, a otkrili su i što od njih možemo očekivati u bližoj budućnosti: ,,Ovim singlom najavljujemo naš novi album koji bi trebao izaći na jesen. Album je u principu gotov, još ga malo dotjerujemo, ali svakako se možete veseliti svim nadolazećim pjesmama."
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=dUptc6zYDj4&feature=youtu.be[/embed]

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika