The Gentleman je objavio novi singl i video spot

Kako iz konteksta šarolike svakodnevice izdvojiti nešto istinski lepo? – Saznajte u novom spotu The Gentlemana.

The Gentleman je objavio novi singl ,,You Always Came in Flowers”. Ova će se pesma naći na njegovom drugom studijskom albumu uz nedavno objavljenu ,,Hide & Seek”. Kantautor The Gentleman autor je muzike i teksta, a aranžman potpisuje Marin Hraščanec.

Način na koji The Gentleman prenosi svoj umetnički utisak na slušaoce je upravo magičan. Ništa u njegovoj muzici i tekstovima nije banalno i prožeto je dubokim muzičkim promišljanjem. On nas ovim singlom podseća na to čemu služi umetnost, a to je otkrivanje prave istinske lepote.

 

,,Pjesmu sam napisao osobi koja je uvijek dolazila obučena u cvijeće kad su s njom dolazile neke loše vijesti. Obuhvaćeno je jedno dulje vremensko razdoblje u kojem sam prolazio kroz razne faze suočavanja s novim životnim situacijama, pa sve do potpunog pomirenja i mira. Ovu pjesmu posvećujem ljudima, ljubavima, odnosima, osmjesima, svom našem vremenu, onome koje je bilo zajedničko i možda više nije, ali ga čuvamo u sjećanju. I sve nam je to lijepo. i sretno i tužno. To je bogatstvo koje smo sposobni osjećati.”, kaže The Gentleman.

Video spot je snimio i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films), a u njemu se pojavljuje plesačica Tea Žugec koja o svojoj suradnji s The Gentlemanom kaže: „Suradnja s The Gentlemanom se dogodila na najspontaniji mogući način. Nekako je sve otpočetka kliknulo - od neke neobjašnjive intuicije da će to biti jedan poseban projekt za oboje do potpunog povjerenja da je to "to" bez previše razmišljanja. Nisam uopće spavala čitavu noć (spletom okolnosti) tako da smo dobili jednu sirovu atmosferu izmorenosti i prepuštanja. Osim toga, radilo se o ulasku u moj intiman osobni prostor - a ideja tog mi je bila daleko od ugodne. Međutim, Dinko Šimac je neizmjerno talentiran i pravi profesionalac i apsolutno mogu reći - top snimatelj s kojim sam ikad radila.”.

  https://www.youtube.com/watch?v=_VkR6xl2u8Y&feature=youtu.be

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika