Duet koji su fanovi dugo tražili: Sivilo i Kendi donose vrelinu pre leta

Siva Srijeda #17 donosi jos jednu saradnju između Sivila i drugih izvođača na hip-hop sceni. Ovaj put, na traci sa Sivilom se našao Kendi, i tako je nastao duet koji su fanovi tražili da se desi još od prve Sive Srijede.

Preko bombastičnog bita, Sivilo i Kendi rešetaju naizmenično tokom cele pesme, pokazivajući rep skilove koje poseduju. U kombinaciji sa zaraznim refrenom, ova pesma donosi vrelinu, a leto još nije ni počelo. Instrukcije na početku pesme jasno kažu: ,,This should be played at high volume", poslušajte:   https://www.youtube.com/watch?v=9mYKe_din90   Kao i prošlog puta, Sivilo nije stigao da imenuje pesmu pa će mu trebati pomoć publike da smisle naziv pesme. Pobednički predlog za naziv prošlonedeljne pesme je ,,Sta je ljubav? feat Milica Vujadinovic".  

Siva Srijeda je projekat koji je Sivilo započeo sa prvom sredom u 2021. godini i ima u planu da u svakoj objavi po jedan novi singl. Koliko će Sivih Srijeda biti? Zapratite Sivilovu Youtube stranicu i pratite kako se odvija ovaj izazov iz srede u sredu.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika