U prodaji novi CD ,,Djure i mornara”

U izdanju Multimedia Music ovih dana se pojavio četvrti album benda Djura i mornari pod nazivom ,,More”.

Predhodni albumi benda ,,Mediteran”, ,,Tropikalizam” i ,,Alegria” učinili su da publika zavoli specifičan ,,morski” stil i zvuk ovog benda.
Klasična rok postavka sa dodatkom harmonike, tambure i udaraljki, stvara umilnu muziku jugoistočnog Mediterana kojim dominiraju Jadransko i Egejsko more. Muzika da se tuguje i da se raduje. Pesme uz autorsku podršku muzičkog producenta Milana Milosavljevića Burde potpisuje Vladimir Djurić Djura poznatiji kao Djura Mornar.
Djurina poezija i specifičan kantautorski glas daju pečat i ovom albumu kao što je to bilo i na solo projektima ,,Maštarije” i ,,Letnja terasa”. Djurine ljubavne pesme lako se pamte i uz njih se može plesati, pravljene su za dugo trajanje i za utehu izgubljenim dušama. Kada brodovi zaplove u nepoznate vode, samo pesma Mornara može ih vratiti na siguran put.
 
Bend čine Vladimir Djuric Djura glas, Milan Milosavljević Burda klavijature, Nenad Ljubenović harmonika, Dejan Resanović bas, Radivoje Bojanovski gitara, Nenad Djordjević bubnjevi, Stefan Fuks tambura, Srdjan Tanasković klavir, Maja Klisinski udaraljke.
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=EynTYf8YlJo
 

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika