,,Like I Wanted” je novi muzički afrodizijak Barbare Munjas

Odvažna Barbara Munjas nakon hit singlova ,,Gone Back" i ,,Laž na laž" predstavlja svoju novu numeru ,,Like I Wanted".

,,Ova crtica je nastala iz čiste nježnosti uz odgovarajuću soul vibru. Riječ je o intimnosti između dvoje ljudi i svoj onoj toplini koja nas prožima kada je sve onako kako želimo, o svim onim slatkim strahovima, zbunjenostima i rastapanjima od silne ljubavi i miline. Lijepo je osjećati da si nečiji čitav svijet pa iako samo na tren. Lijepo je biti voljen. Ova pjesma ima fokus na tim osjećajima.", rekla je Barbara.  

Na radu na pesmi je učestvovao Barbarin već dobro uhodani tim: ,,A što se mog velikog malog tima tiče i ovog puta bubnjeve je odsvirao Goran Salvi, a osim gitare (koju sam odsvirala ja) sve ostale instrumente je odsvirao Alen Bernobić koji je ujedno zaslužan za aranžman, miks i produkciju, dok je Marko Kalčić napravio master. Hvala im što su i ovog puta unijeli dio sebe u pjesmu i dodatno je oplemenili!"  

Režiju i produkciju spota potpisuje Nora Vrsalović koja je otkrila ideju iza senzualnog spota: ,,Koncept spota smišljen je prema priči pjesme Like I wanted. S obzirom na to da se u pjesmi radi o seksu, na spotu smo htjeli prenijet emociju i doživljaj istog. Pretapanjem fotografija jedne u drugu oponašali smo emocije, a kako se pojačava intenzitet pjesme, tako se pojačava i intenzitet samog spota."   

 

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika