,,Svemirska Silo” U pol’ 9 kod Sabe od sada ima i spot!

Jedan od omiljenih zagrebačkih sastava - U pol' 9 kod Sabe u ovo vreme kada je sve ,,naglavačke" predstavlja agnostičku muzičku molitvu ,,Svemirska Silo" u kojoj podsećaju da sve što nam treba je već u nama.

,,Već imamo najljepši planet koji možemo imati. Sve što je moguće imamo u sebi. I što je najvažnije, imamo jedni druge.”, poručuju Sabe.

 

Popularne Sabe otkrile su nam i kako živi jedan bend u vreme pandemije: ,,Život benda u doba pandemije nije jednostavan. Nema probi. A ako ih ima, nema svirki pa vibra na probama nije baš naj. Kanali se snimaju po doma i šalju mailom. Svira se navečer „akustik“ kad dijete zaspi. Rade se nove pjesme uz klavir a ne na probama kao prije. Za nas to zapravo i nije bilo tako loše. Imale smo više vremena za “family life”. Radile smo paralelno na više pjesama, sa više ljudi. No kad je Konrad Mulvaj dovršio miks Svemirske sile znale smo da to mora biti naš novi singl.”

 

Na pesmi su radili Ana Opalić, Konrad Mulvaj i Martina Zvonić. Na gitari gostuje Marko Lucijan Hraščanec, a na bubnjevima Berko Muratović. Pesmu je masterirao Pavle Miholjević. Producent je Konrad Mulvaj koji potpisuje i prateći video spot.

Autor vijesti Jovana

Korisnici
Logovanje korisnika